Online munkajogi tanfolyam munkába visszatérő anyukáknak

munkajog anyukáknak

Te is aggódsz azon, hogy visszavesz-e a munkáltatód – vagy ki fog rúgni GYED – GYES után?

Szerezd vissza mindazt, amivel a munkáltatód tartozik neked!

Képzeld el, milyen jó érzés lenne…

 • úgy visszaállni szülés után a munkába, hogy pontosan ismered a jogaidat (ezért meg tudod védeni őket)
 • magabiztosan tárgyalni a munkáltatóval (és így könnyebben elérni azt a megállapodást, amit te szeretnél)
 • elérni, hogy a saját feltételeid szerint vegyenek vissza

1 hónapos online munkajogi gyorstalpaló édesanyáknak, akik szeretnék megtartani a karrierjük feletti irányítást.

Téged is érint

Tudtad, hogy az anyukák 70%-át szülés után nem veszik vissza? (egy nem reprezentatív felmérés szerint – a magyar állam ugyanis nem tartja kutatásra érdemesnek a kérdést)

Másképp fogalmazok: 70%-os a valószínűsége annak, hogy nem tudsz visszamenni a munkahelyedre. Vagy nem olyan feltételekkel, ahogy azt te szeretnéd.

Sok munkáltató kihasználja, hogy az édesanyák nagy százaléka nem ismeri a jogait, ezért nem is tudja érvényesíteni azokat.

(Ha szeretnéd megismerni a jogaid, akkor most a legjobb helyen vagy.)

A rossz megállapodásoknál nemcsak az igazságérzeted sérül, hanem súlyos százezreket húznak ki a zsebedből. Vagy milliókat.

Igazságtalan, ugye?

Van rosszabb.

Amikor a jogaidat tiporják és a jogos béredet nyirbálják, akkor lényegében elveszik a karriered és az életed feletti irányítás egy részét.

Ezt én – veled együtt – felháborítónak tartom.

Azért hoztam létre ezt az online tanfolyamot, hogy 1 hónap alatt minden a kezedben legyen ahhoz, hogy visszaszerezd azt, ami jár.

A munkáltató jogászai fegyverként használják ellened azokat a paragrafusokat, amelyeknek egy normális országban téged kéne védeniük.

Tudják, hogy mik azok az ügyes trükkök, apró elhallgatások, pici kis jogsértek, amiket egy tájékozatlanabb édesanya nem vesz észre – ezért gyanútlanul aláír egy olyan közös megegyezéses felmondást, amivel százezreket veszít.

A fegyvertelenségnek vége: az összes rád vonatkozó szabályozást érthetően és használatra készen kapod meg a leckékben azért, hogy jobban tárgyalj, felismerd a jogsértéseket és a lehető legjobb ajánlatot érd el.

Ezentúl emelt fővel jössz ki a tárgyalóból úgy, hogy munkáltatód jobban tisztel téged.

Az édesanyáknak szóló online munkajogi tanfolyam tematikája

 • Alapfogalmak
 • Otthonléttel kapcsolatos jogi tudnivalók, munkába visszatérés jelzése
 • Kutakodás a jogszabályokban
 • GYES utáni szabadság kiszámítása
 • Szabadság kiadása
 • Munkaviszony megszüntetése – munkáltatói felmondás, közös megegyezés
 • Visszatérés a munkába – részmunkaidő, túlórázás, éjszakai munkavégzés, betegségek…
 • Vita a munkáltatóval – hogy kezeld, kihez fordulj?
 • Új utakon – másodállás vállalása, munkavállalói felmondás
 • Tudnivalók felszámolás esetén
 • Tárgyalási technikák
 • COVID-19 vírus miatti speciális tudnivalók: írásos anyagok, jogi magyarázatok, esettanulmányok, tapasztalatok a 2020-as tavaszi veszélyhelyzet alapján.

Ha most elkezded, akkor 1 hónap múlva képes leszel:

 • magabiztosan tárgyalni a munkáltatóddal (aki a felkészültséged miatt komolyabban vesz)
 • kiszámolni, hány nap szabadság illet meg az otthon töltött időre (így nem vész el szabadságod, mert észreveszed, ha elszámolnák)
 • eldönteni, hogy egy ajánlat elég jó-e (és mi az, amit csípőből vissza kell utasítanod)
 • olyan közös megegyezést letárgyalni, ami neked is jó (és a saját feltételeid szerint intézni a felmondást)
 • úgy lezárni a munkaviszonyt, hogy a lehető legtöbb anyagi juttatást kapd meg
 • úgy másodállást (vagy vállalkozást) kialakítani a GYED-GYES alatt, hogy a munkahelyeden biztosan ne legyen belőle gond

Ez a tréning szeret téged

Négy héten keresztül heti 3 leckéhez férsz hozzá egy zárt, internetes felületen (tehát bárhonnan, bármikor eléred őket). A leckék az összes anyukáknak fontos témát részletesen tartalmazzák – kezdve az otthonlét alatti jogi tudnivalókkal, a felmondáson és közös megegyezésen keresztül a munkába visszatérésig. Részleteiben ismered meg a szabadságok kiszámítását és a teendőket jogellenesség, diszkrimináció vagy felszámolás esetén.

Konkrét eseteket, példákat is megnézünk együtt, minden alkalommal, így a gyakorlatot is megtanítom neked, nem csak az elméletet. Nemcsak elméletileg fogod tudni, hogy mikor mit csinálj, hanem a gyakorlatban is.

Megmutatom, hol vannak a buktatók, mik a munkáltatók gyakran alkalmazott, nem túl korrekt húzásai, s hogy hogyan védekezz ezek ellen!

Várnak rád oktatóvideók, a videókhoz készített kinyomtatható jegyzetek, hasznos tippek, sablonminták (felmondáshoz, közös megegyezéshez, munkába visszatérés jelzéséhez), hasznos linkek gyűjteménye… ez mind-mind azért van, hogy te fekete öves munkajogi tudású anyukává válj!

Nem kell semmilyen előképzettség a tréninghez, mert emberi, érthető nyelven beszélek a jogról. Ha ezt az oldalt érted, a leckéket is érteni fogod.

Folyamatos kérdezési lehetőséged lesz minden leckével és a saját egyedi ügyeddel kapcsolatban a zárt fórumon keresztül a tanfolyam alatt és a tanfolyam vége után még 3 hétig.

Láthatod: magabiztos, gyakorlatban alkalmazható tudást kapsz, amivel biztosan meg tudod védeni a jogaidat!

Mit mondanak azok, akik már elvégezték?

Már azelőtt tudom, hogy mit fog mondani a munkáltatód, mielőtt kinyitja a száját

Repka Ágnes vagyok, munkajogi szakokleveles tanácsadó, közgazdász, HR-szakértő, a www.dolgozomami.hu blog írója. 20 éve foglalkozom emberierőforrás-menedzsmenttel: toborzással, kiválasztással, munkajogi kérdésekkel (foglalkoztatás, munkaviszony-létesítés, -módosítás, -megszüntetés, munkáltatói jogkör gyakorlása…) – ezt a tapasztalatmennyiséget sűrítem a tanfolyam leckéibe.

2 lány édesanyja vagyok, egy multi felsővezetői pozíciójából mentem szülni, majd ugyanoda mentem vissza dolgozni. Első kézből tapasztaltam meg, milyen idegőrlő a bizonytalanság, hogy egyáltalán visszavesznek-e. Nekem is megvoltak a küzdelmeim, hogy ne állítsanak félre, ne nyirbálják a fizetésem, ne kényszerítsenek bele rossz megállapodásba.

2011-ben egy felismerés miatt átültem a másik oldalra. A te oldaladra.

Megérett bennem az, hogy a munkahely és az anyaság között nem kell választani – és nem hagyhatjuk, hogy az anyaságunk élményét bármelyik munkahelyünk elrontsa a rossz megállapodásokkal, a kikényszerített kompromisszumokkal és azzal, hogy problémaként kezelnek téged.

A munkajogi tapasztalatommal hatékonyan tudok neked segíteni, de látnod kell, hogy ez nekem elvi ügy: nemcsak a tudásommal állok melléd, hanem a szívemmel is.

Segítek, hogy az anyaság továbbra is öröm maradjon és a saját feltételeiddel tudj visszamenni dolgozni. Ezért hoztam létre 2011-ben a Dolgozó mami blogot, amely idehaza elsőként foglalkozott a várandósokat és kisgyerekeseket megillető jogokkal és a nők karrierlehetőségeivel. 2013 óta jogi és karriertanácsadást nyújtok több száz ügyfelemnek (kismamáknak és anyukáknak), a most olvasott oldal pedig egy olyan tanfolyamot kínál neked, ami a legfontosabb tudnivalók lepárolt, érthető, azonnal használható összegzése.

Szakértői interjúkban már láthattál az RTL-en és a FEM3-on:

További cikkeimmel, nyilatkozataimmal, előadásaimmal itt találkozhattál:

Mennyit ér a munkajogi tudás?

Képzeld el, hogy egy boltban olyan gombot árulnak, aminek a megnyomásáért ~70 000 Ft-ot kapsz. A gomb 31 900 Ft-ba kerül. Megvennéd ezt a gombot, hogy megnyomhasd?

Szerintem egy hatalmas IGEN a válaszod.

Nézzük ezt a való életben. Ha most a magyarországi átlagkereset a fizetésed (kb. bruttó 360.000 Ft) és a munkáltatód csak 4 szabadságnapot „elfelejt” kiadni neked, akkor majd’ 70 000 Ft-ot veszítesz. Ha tudod, hogy hány szabadnap jár neked (és azok után milyen bért számolhatsz), akkor szóvá teheted és visszaszerezheted. (A tanfolyamon átvesszük.)

Nézzünk egy másik gombot.

Tegyük fel, hogy 500 000 Ft-ot fizetnének neked, de egy gomb megnyomásával elérheted, hogy 1 500 000 legyen az összeg. A gomb 31 900 Ft-ba kerül. Megvennéd ezt a gombot, hogy megnyomd?

Persze, hogy megvennéd.

Ismét egy példa az életből. Tegyük fel, hogy megpróbálják a felmondásodat olyan közös megegyezésbe csomagolni, amely során 500 000 Ft-ot fizetnek neked. Ha nem ismered a jogaid, talán azt hiszed, hogy ez milyen csinos summa – ám lehet, hogy kiszámolva és munkáltató felmondással járna neked végkielégítés és a felmondási időre bér, ami 1 500 000 Ft, tehát eszedben sincs a félmilliós megegyezést aláírni. (A tanfolyamon átvesszük, hogyan számold ki.)

A jogaid ismerete azt jelenti, hogy úgy ülsz le tárgyalni, hogy ott vannak a zsebedben a nyomógombok – és szükség esetén meg tudod őket nyomni, hogy megkapd azt, ami jár.

Láthatod, hogy ez az online munkajogi tanfolyam többszörösen fogja visszahozni az árát.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Az 1 hónapos tanfolyam során 12 leckét fogsz interaktívan végigcsinálni otthonod kényelmében. Minden héten 3 tananyagot kapsz, ezeket feldolgozás után az oldalon kérdésekkel ellenőrizni tudod, így a megbeszélésekre már magabiztosan tudsz menni – zsebedben a 12 nyomógombbal 🙂

A tanfolyam díja mindössze: 31 900 Ft

Felbecsülhetetlen további értékek

A munkajogi tudásoddal felvértezve már az „elfelejtett” szabadnapok kiharcolásával is visszajön a tanfolyam ára – hogy a több százezres (akár milliós) végkielégítések megszerzését ne is említsem.

Van pár olyan érték, amit nem tudok (és nem is szeretnék) forintosítani, mert szerintem felbecsülhetetlenek.

 • Magabiztosabb leszel. Ez természetes velejárója annak, hogy ismered a jogaidat, így érvényesíteni is tudod őket. Nem ugrasz be csapdákba és nem úgy táncolsz, ahogy a multicég jogászai fütyülnek.
 • Te irányítod az életedet. Nem hagyod, hogy a tájékozatlanságodat kihasználva sértsék a jogaid, „elfelejtsék” a járandóságaid és megszabják, hogy hogyan, hol, mennyiért dolgozz. Sikerrel tudsz tárgyalni, sikerrel mehetsz vissza a munkahelyedre, saját feltételeiddel állhatsz fel onnan. Te döntesz, nem mások.
 • Jobb jövőt építesz a gyermekednek. Sok olyan helyzettel találkoznak most munkába visszaálló anyukák, amelyekkel nem kéne találkoznunk (hiszen azért vannak jogaink, azért vannak a törvények). Én úgy fogom fel, hogy minden egyes jogérvényesítéssel jobb hellyé tesszük az országot és azt alapozzuk meg, hogy a gyermekinknek már nem kell ugyanezeket a harcokat megharcolniuk. Megbeszélésről megbeszélésre alakítunk ki egy anyabarátabb munkahelyi kultúrát.

Az 1 hónap, ami talán a legtöbb fejlődést hozza a karrieredben

Indítsd el az 1 hónapos utadat, amelynek végén már ismered a jogaidat, tudod őket érvényesíteni és mosolyogva ülsz le a legkényelmetlenebb megbeszélésekre is – mert magabiztos vagy és nyerni mész be.

A jelentkezési időszak 2020. augusztus 14-én, pénteken este 20:00-kor lezárult, a következő tanfolyam indulásáról értesítést kérhetsz!

100%-os elégedettségi garancia

Ha az online tanfolyam elkezdése utáni két hétben bármikor meggondolnád magad, akkor írj nekem, hogy élni szeretnél a garanciával – én pedig a teljes vételárat visszautalom neked.

Igen, akkor is, ha az összes addigi anyagot feldolgoztad már.

Miért csinálom ezt?

2 oka van.

 1. Ennyire biztos vagyok abban, hogy ez a tanfolyam segíteni fog neked. Minden évben ~100 ügyfélnek segítek személyesen, anyukák ezreinek adtam tanácsot online. Tudom, hogy amit kapsz, azzal képes vagy megvédeni a jogaid, jobb ajánlatokat elérni, visszamenni a munkahelyedre vagy akár csinos végkielégítéssel eljönni onnan. Mivel elégedett leszel, ezért szinte biztosan nem fogsz élni a garanciával. Tudom, mekkora biztonságot ad neked ez a garancia.
 2. Megbízom benned. Édesanya vagyok én is és nekem is megvoltak a munkahelyi küzdelmeim szülés után. Pontosan tudom, hogy mennyire sokat jelent az, hogy valaki végre bizalommal fordul felénk.

Pin It on Pinterest

Tájékoztatni szeretnélek, hogy ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérlek, engedélyezd a sütik használatát. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnom a figyelmedet arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé tegye számodra a böngészést. A sütiket természetesen letilthatod a böngésződ beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszed meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát.

Bezárás